O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji

Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji

Moderan način stanovanja iziskuje usklađivanje boja u svakom pogledu. Zašto ne uskladiti i boju plinskog uređaja, u kupaonici s bojom pločica ili u kuhinji s bojom kuhinje?  

Odsada Robert Bosch d.o.o. nudi  i tu mogućnost - ova jedinstvena ponuda na tržištu predstavljena je hrvatskoj javnosti u  Klubu književnika u Zagrebu. Bosch  kondenzacijski uređaj Condens 3000 W u ponudi je u crvenoj (RAL 3001) , crnoj (RAL 9005) i antracit sivoj boji (RAL 9023). 

Prošla su vremena glomaznih i nezgrapnih kotlova. Sa svojim idealnim dimenzijama 400 x 850 x 360 mm, moderan plinski zidni kondenzacijski uređaj može naći mjesta i u malom stanu, uljepšava interijer i radi gotovo nečujno. Uređaj Condens 3000 W pruža sve prednosti moderne kondenzacijske tehnologije. Njegov normni stupanj iskorištenja doseže 109%,  što se pozitivno odražava na energetsku i ekološku bilancu – s povoljnim  ishodom za vaš račun. Što se tiče komfora grijanja, s ovim plinskim  zidnim  kondenzacijskim uređajem bez sumnje ste u  prednosti, jer se jednostavno može kombinirati sa Bosch solarnim sustavom. 

Bosch plinski kondenzacijski uređaji u ponudi su na svim  ovlaštenim prodajnim mjestima Bosch toplinske tehnike u Hrvatskoj.  Popis ovlaštenih prodajnih mjesta naći ćete na našoj internet stranici www.bosch-climate.com.hr