O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Donacijom od 100.000 kuna, poliklinika IMED proslavila peti rođendan

Donacijom od 100.000 kuna, poliklinika IMED proslavila peti rođendan

Agencija LAURUSDAN za klijenta IMED potpisuje kreativno vodstvo, produkciju i pr eventa povodom obilježavanja 5. godišnjice djelovanja poliklinike te velikodušne donacije koju je poliklinika tom prilikom uručila Udruzi za sindrom Down Zagreb.

Poliklinika IMED, 10. je prosinca, zajedno s prijateljima, poslovnim suradnicima i pacijentima, proslavila svoj peti rođendan. Svojim dolaskom i izvedbama proslavu su podržale i ambasadorice poliklinike Bojana Gregorić, Vanna, Nada Rocco, Renata Sopek i Ana Rucner. Domjenku su prisustvovali i mnogi pacijenti, gotovo svih životnih dobi.

5 godina IMEDA - Bojana Gregorić, dr. Krmpotić, Renata Sopek

5 godina IMEDA - Vanna i dr. Milenović5 godina IMEDA - Ana Rucner i dr. Milenović

U skladu s društveno odgovornim poslovanjem i samom poslovnom kulturom koju njeguje, Poliklinika IMED odlučila je velikodušno donirati Udrugu Down iz Zagreba, i to kroz usluge dentalne medicine u  protuvrijednosti od 100 000 kuna. Tijekom sljedeće godine poliklinika će pružiti usluge dentalne medicine djeci s Downovim sindromom, a u obzir će se uzimati socijalni i medicinski kriterij.

Bon s ovim velikodušnim iznosom, od ravnatelja poliklinike IMED, Marka Krmpotića preuzela je predstavnica Udruge za sindrom Down Zagreb, Natalija Belošević.

O uspjehu ovog hrvatskod branda   pogotovo u vremenima krize,  najbolje govori brojka od preko  5.000 pacijenata koji su prepoznali kvalitetu poliklinike i povjerili im svoje zdravlje i ljepotu.