O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Glavni kuhar kuće Moët & Chandon posjetio je Zagreb!

Glavni kuhar kuće Moët & Chandon posjetio je Zagreb!

 

Jedan od najboljih francuskih chefova, glavni kuhar kuće Moët & Chandon, posjetio je Zagreb!

PR agencija LAURUSDAN potpisuje u suradnju s Hotelom Esplanade,  izradu komunikacijske strategije i PR aktivnosti vezane uz promociju gostovanja slavnog kuhara.

Zagreb je posjetio Pascal Tingaud, glavni Chef prestižne šampanjske kuće Moët & Chandon. Prilikom posjete Zagrebu, u suradnji s domaćicom Anom Grgić, Chef de cuisine hotela Esplanade održao je Press cooking show u ambijentu restorana Zinfandels, u sklopu kojeg su novinarima prezentirana jela koja se izvrsno sljubljuju s Moët & Chandon šampanjcima.

Ovaj ekskluzivni gastronomski doživljaj upriličen je egzotičnim menijem, a svaki slijed pomno je pratio određeni Moët & Chandon šampanjac. Azijski patlidžan u confitu od pačjeg temeljca, Chef Tingaud sljubio je s Vintage Rose 2006., dok je gusju jetru, karameliziranu ciklu i kokice popratio Nectar. Polagano prigotovljen losos s džusom od tartufa, idealno se sljubio s Vintage Rose 2006. Sicilijsku fregolu s hlapom i gljivama Chef je kombinirao s Vintage Blanc 2006., baš kao i rižoto s crnilom sipe i listićima zlata.

 

 

Pravi povod Pascalova dolaska bila je priprema šampanjske božićne gala večere u suradnji s prvom damom esplanadine kuhinje, šeficom Anom Grgić u restoranu Zinfandels hotela Esplanade Zagreb. Za Zagrepčane i njihove goste bila je to jedinstvena prilika da kušaju najfinije delicije koje se izvrsno sljubljuju s najpoznatijim šampanjcem na svijetu.