O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Godišnja press konferencija Bosch grupe u Hrvatskoj 2014.

Godišnja press konferencija Bosch grupe u Hrvatskoj 2014.

Agencija Laurus dan potpisuje kompletrnu tehničku produkciju i organizaciju Pr aktivnosti  za Robert Bosh godišnju press konferenciju 2014.

Bosch Hrvatska očekuje postojan rast prometa u 2014.
Nova glavna direktorica Boscha u Hrvatskoj

U 2013. godini ukupni neto promet Boscha, vodećeg svjetskog dobavljača tehnologije i usluga, blago je porastao u Hrvatskoj za 1,3 posto na više od 33 milijuna eura. Ova brojka uključuje promet nekonsolidiranih društava i interne isporuke drugim Boschevim društvima. Promet na lokalnom tržištu dosegao je 20 milijuna eura u 2013. „Usprkos trenutnim zahtjevnim uvjetima poslovanja uspjeli smo zadržati naš položaj na hrvatskom tržištu u 2013.”, rekla je Mirsada Kudrić, nova glavna direktorica tvrtke Bosch Hrvatska na godišnjoj konferenciji za tisak u Zagrebu. Bosch je u Hrvatskoj početkom 2014. imao oko 70 zaposlenika.

Javier Gonzalez

Mirsada Kudrić (42) imenovana je novom glavnom direktoricom društva Robert Bosch d.o.o od 1. travnja 2014. Njezin prethodnik, Javier Gonzalez Pareja, ostaje odgovorna osoba za regiju Adriatic. Rekao je sljedeće: „Velika mi je čast ostaviti upravu Boscha u Hrvatskoj u rukama Mirsade Kudrić. Siguran sam da će se uspješno nositi s izazovima trenutne gospodarske situacije u zemlji i da će doprinijeti jačanju Boschevog poslovnog razvoja na hrvatskom tržištu.”

U 2013. značajan je naglasak stavljen na kvalitetu rada Boschevog servisa automobila u Hrvatskoj. Poslujući pod robnim markama Boschev servis automobila i Boschev dizelski servis, ove radionice kontinuirano poboljšavaju kvalitetu usluga popravka u Hrvatskoj s pomoću certifikacijskih procesa neovisnih agencija, audita i tečajeva za obuku. Mreža sada sadrži više od 70 ovlaštenih radionica za popravke i servis, čime je najveća svoje vrste u zemlji.

U 2014. Bosch očekuje porast prometa između 3 i 5 posto na svjetskoj razini. Proizvodi s mogućnošću povezivanja na internet i usluge temeljene na internetskoj tehnologiji jedan su od fokusa budućeg Boschevog poslovanja. S obzirom na znanje i iskustvo vezano uz hardver i veliku stručnost na području tehnologije, ovaj dobavljač tehnologije i usluga dobro je pripremljen za napredak u tom smjeru.

Mirsada Kudrić - glavna direktorica društva Robert Bosch d.o.o