O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Izbor za Ženu godine 2013. Časopisa ZAPOSLENA pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH

Izbor za Ženu godine 2013. Časopisa ZAPOSLENA pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH

Gordana Frgačić, Ana Grgić, Marijana Puljak, Dubravka Vrgoč, Sanja Opačak, Vanja Škorić, Michele Boccoz, Ana Gruden, Helena Štimac Radin

Agencija Laurusdan potpisuje organizaciju protokola, produkciju eventa i odnose s javnošću Izbora za Ženu godine 2013.

Pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH, održan je izbor za „Ženu godine” u hotelu Esplanade Zagreb.

Ove godine bilo je nominirano šest kandidatkinja: Sanja Opačak, vlasnica tvrtke Paprenjak, Dubravka Vrgoč, ravnateljica Zagrebačkog kazališta mladih, Gordana Frgačić, autorica knjige „Zašto smo manje plaćene?“, Ana Grgić, šefica kuhinje hotela Esplanade Zagreb, Marijana Puljak, voditeljica IT produkcije Societe Generale Splitske banke i Vanja Škorić, viša pravna savjetnica u GONG-u.

MicheleBoccoz, Abdelaziz Tadjousti, Susan Cox, Emanuela dAlessandro

Danira Orešić i Mila Jelavić

Već četvrtu godinu, partner projekta je i Ured za ravnopravnost spolova Vlade RH s ravnateljicom Ureda mr. sc. Helenom Štimac Radin. Po prvi puta ove godine kao partner projekta uključio se i Grad Zagreb odnosno Gradonačelnik grada Zagreba koji je prisustvovao svečanosti. Već tradicionalno, izbor je podržalo i Veleposlanstvo Francuske u RH. Važnost manifestacije prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora s potpredsjednicom Vesnom Trnokop Tantom koja je čestitala glavnoj urednici časopisa Zaposlena na kontinuiranom promicanju ženskog poduzetništva, kao i višegodišnji partner-sponzor Erste Card Club.

Ana Gruden zahvalila je partnerima projekta na podršci te na kraju svečanosti proglasila Dubravku Vrgoč za «Ženu godine 2013». Ravnateljica ZeKaeM-a zaslužna je za činjenicu da je to kazalište danas poznato i cijenjeno u kazališnom svijetu i izvan granice Hrvatske, a njezin projekt Festival svjetskog kazališta prepoznat je kao jedan od najvažnijih kulturnih događaja u Hrvatskoj.