O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Legendarni nogometaš Luis Figo stigao u Zagreb!

Legendarni nogometaš Luis Figo stigao u Zagreb!

Zagreb, 13. rujna 2013.

Svjetska nogometna legenda, portugalac Luis Figo, u petak je stigao u Zagreb kako bi sudjelovao na 2. Hrvatskoj sportskoj konferenciji.

Ovaj poznati sportski direktor milanskog Intera održat će predavanje na panelu o sportskom menadžmentu, upravljanju projektima, klubovima i igračima. 

Luis Figo i Damir Vrbanović

Za svoje prvo zagrebačko odredište, Luis Figo odabrao je Miva Galeriju vina. Uz Gordana Mohora i Vladu Šuška, dobrodošlicu su mu poželjele i brojne hrvatske sportske zvijezde s velikim međunarodnim uspjesima. Bili su tu izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović, istaknuti hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, bivša skijašica Nika Fleiss i brojni drugi ugledni uzvanici. 


Željko Adžić, Luis Figo i Tomislav Tomac

Tom prilikom, Figo je kušao poznata hrvatska vina i pjenušce Tomislava Tomca i Željka Adžića, koji su se također nazočili ovoj jedinstvenoj večeri. 

Miva Galerija vina surađuje s većinom najboljih hrvatskih vinara i intenzivno radi na popularizaciji domaćih vina. Miva je i uvoznik vrhunskih pića iz grupacije Moet Hennessy uključujući poznate svjetske šampanjace Moet & Chandon.