O agenciji

Naslovna > O agenciji > O nama

O nama

PR agencija Laurusdan je specijalizirana tvrtka za odnose s javnošću. Od samog početka surađujemo s uglednim domaćim i međunarodnim kompanijama pružajući im širok spektar usluga iz područja odnosa s javnošću: strateško savjetovanje i implementaciju PR planova i programa namijenjenih različitim ciljnim javnostima, korporativni PR i PR proizvoda, event menadžment, razvoj i produkciju publikacija i advertoriala. 

Postignuća agencije za odnose s javnošću Laurusdan temelje se  na stručnosti agencije i fokusu na potrebe klijenata. Kontinuirano razvijamo vlastita znanja i kompetencije, strogo poštujući pravila struke. U potpunosti smo posvećeni klijentima s kojima gradimo dugoročan partnerski odnos.

PR agencija Laurusdan

školovani stručnjaci za usluge koje nudimo
dugogodišnje iskustvo u odnosima s javnošću i organizaciji raznih događanja
odlično poznavanje medija
brzo i ciljano djelovanje
fleksibilnost i učinkovitost
originalnost i kvaliteta pruženih usluga
jamstvo da će ulaganja u odnose s javnošću dati rezultate

Veliku pažnju posvećujemo kreativnom i originalnom event managementu, organizaciji raznih događanja. Komercijalni eventi tvrtkama služe kao snažan alat privlačenja pažnje javnosti, informiranja o proizvodima ili uslugama i stvaranja pozitivne predodžbe o tvrtki ili brendu. Uz komercijalne evente za naše klijente organiziramo i evente namijenjene poslovnim partnerima i potencijalnim kupcima. 

Snažan fokus agencije Laurus dan je na kvalitetnim odnosima s medijima. Klijentima osiguravamo učinkovito upravljanje svim važnim pitanjima i optimalnu prisutnost u svim relevantnim medijima.

Uspješno upravljamo sponzorskim i donatorskim programima koji su također u djelokrugu odnosa s javnošću.

Od nas možete očekivati: predanost projektu i poznavanje brenda, profesionalnost, originalnost, kreativnost, transparentnost, angažiranje najkvalitetnijih stručnjaka prema projektu i kvalitetnu medijsku pokrivenost. 

Imamo znanje pretočeno u iskustvo, provjereno i primijenjeno u dugogodišnjem radu s medijima te poslovnom, stručnom  i općom javnošću. 

Realizirali smo mnoge  projekte u posljednjih pet godina, a izdvajamo s ponosom:

Robert Bosch, Krka lijekovi, Hotel Esplanade Zagreb, Turistička agencija Atlas, Poliklinika Imed, Zlatarnica PRAHIR, Udruženje obrtnika Grada Zagreba, Marti Farm, Pandora Jewelry, Porsche Design, Lantea Grupa, Tekstilpromet i dr.


Usluge:

odnosi s javnošću
komercijalni eventi
korporativni eventi
press konferencije i stručna predavanja
PR proizvoda i usluga
marketing, zakup medija