O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Otvorenje ambulante Akromiona

Otvorenje ambulante Akromiona

Laurus dan za Klijenta Akromion radio je Pr aktivnosti i komuinikacijsku strategiju povodom otvorenja ambulante u Splitu.

Nova ambulanta Akromiona, Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju, otvorena je u sklopu Splitske kuće zdravlja i hotela Dioklecijan Hotel & Residence.

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion, otvaranjem ambulante u Splitu, nastavlja širenje i strategiju dostupnosti pacijentima kako bi im omogućila što kvalitetniju medicinsku uslugu.

Drsc.Denis Tršek i dr.sc.Hrvoje Klobučar

Stručni tim s dugogodišnjim iskustvom, kojeg predvode ugledni liječnici prof. dr. sc. Miroslav Hašpl, prof. dr. sc. Nikola Čičak, dr. sc. Hrvoje Klobučar i dr. sc. Denis Tršek, svakodnevno su u službi zdravlja i oporavka pacijenata.

prof dr Miroslav Hašpl i prof dr Nikola Čičak

Prof. dr. sc. Nikola Čičak na otvorenju je istaknuo da pacijenti otvaranjem ambulante Akromion u Splitu dobijaju pravovremeno, stručno, kvalitetno i moderno liječenje, tj. ambulantu koja u potpunosti osigurava pacijentu sve usluge iz područja ortopedije i traumatologije. Rekonstruktivni zahvati koštano zglobnog sustava, liječenje sportskih ozljeda te zamjena zglobova i artroskopija, samo su neki od zahvata koje uspješno izvodi tim iz specijalne bolnice Akromion koja se nalazi u Krapinskim toplicama.

dr Damir Starčević