O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Poliklinika Imed dio je najuglednijeg Programa međunarodne edukacije iz dentalne implantologije na području Europske Unije

Poliklinika Imed dio je najuglednijeg Programa međunarodne edukacije iz dentalne implantologije na području Europske Unije

27. i 28.09. u Imedu se održava dvodnevni specijalistički tečaj o naprednim kirurškim tehnikama i kompjuterskom vođenju zahvata dentalne implantologije.
 
Međunarodni program edukacije iz dentalne implantologije pod pokroviteljsvom kompanije Astra Tech Dental iz Švedske ubraja se među najuglednije edukacijske programe u dentalnoj implantologiji  na području Europske Unije.
 
Program uključuje teoretsku i praktičnu nastavu fokusiranu na napredne metode i tehnike u implanto-protetskoj terapiji, a svake godine se u sklopu njega održi 25 radionica u najprestižnijim stomatološkim klinikama i centrima u Europi i SAD-u, kao što su Salgrenska Academy Goteborg, University of Paris, University of Iowa, University of Southern California, University of Zurich ili Kings College London.
 
Među njima je posljednjih pet godina i Poliklinika IMED, u kojoj se 27. i 28. rujna održava dvodnevni teoretsko-praktični tečaj na kojem će dr. Marko Krmpotić i gost predavač dr. Damir Jelušić prenijeti svoja znanja o naprednim kirurškim tehnikama i kompjuterskom vođenju zahvata dentalne implantologije. 
 
To jedini tečaj u sklopu spomenutog programa koji se održava izvan EU i SAD.
Predavači su mahom predstojnici klinika, profesori  i najugledniji europski stručnjaci iz područja dentalne implantologije, doktori Rasmusson, Hillerup,  Becktor, Clark, Cooper, Lidhe,  Rojas-Vizcaya, Palmer, Norton,  Berglundh, a iz Hrvatske su to dr. Marko Krmpotić i dr. Damir Jelušić iz Opatije.