O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Poznate dame otvorile PANDORA Shop u strogom centru Zagreba

Poznate dame otvorile PANDORA Shop u strogom centru Zagreba

Zagreb se otvaranjem PANDORA Shopa upisao u PANDORA kartu svijeta. PANDORA nakit moguće je pronaći u novotvorenoj prodavaonici, u Masarykovoj 11. 

PANDORA dizajnira, proizvodi i prodaje ručno izrađen i moderan nakit, napravljen od originalnih materijala. Zagrebačku Pandoru otvorila je  glumica Bojana Gregorić Vejzović, i sama poklonica PANDORE, a pridružile su joj se i Mila Elegović, life & business coach Tatjana Divjak te glumica Jasna Palić Picukarić.„Znatiželja je svojstvena nama ženama kao i Pandori iz grčke mitologije, te vjerujem da su mnoge od vas jedva čekale da otvorimo i našu zagrebačku Pandoru“, prilikom otvorenja naglasila je Bojana Gregorić Vejzović.

“PANDORA narukvica s privjescima sjajan je način da osoba iskoristi svoju kreativnost te se poigra različitim stilovima, iz sezone u sezonu. Narukvica, proizvedena od plemenitih metala, 14-karatnog zlata ili srebra čistoće 925, omogućava kombiniranje različitih privjesaka. Moguće je izabrati između više od 700 privjesaka s raskošnim varijetetom dragog kamenja, bisera, emajla, drveta ili murano stakla“, istaknula je zastupnica PANDORE Roza Ajduković Vujević.

Tim PANDORE preporučuje da klijentice započnu putovanje s PANDOROM nabavkom narukvice, dva razdvojnika, dva privjeska graničnika, sigurnosnim lančićem i tri privjeska.