Usluge

Naslovna > Usluge > PR proizvoda i usluga

PR proizvoda i usluga

PR objave PR proizvoda i usluga
Polikinika IMED - PR objave PR proizvoda i usluga
PRAHIR - PR objave PR proizvoda i usluga
PANDORA - PR objave PR proizvoda i usluga

Dobar proizvod ili dobra usluga zaslužuju najkvalitetniju medijsku promociju. Informativna, točna i kvalitetna informacija namijenjena krajnjem potrošaču osnova je našeg djelovanja.

Proizvod ili uslugu predstavljamo javnosti na najprofesionalni način poštujući pravila struke.

Kvalitetni partnerski  poslovni odnosi s medijima preduvjet su dobre medijske prisutnosti i imaju važnu ulogu u kvalitetnom i kontinuiranom informiranju javnosti. Profesionalno i na adekvatan način javnosti predstavljen proizvod ili usluga daju kredibilitet tvtki čime se stvara povjerenje kupaca. Komuniciranje s medijima na način da se stvara pozitivan imidž proizvoda ili usluge za krajnji cilj ima podršku njihovoj prodaji. 

Niz uspješno realiziranih PR aktivnosti  i iskustvo u segmentima tržišta kao što su  moda, kozmetika, zdravlje i ljepota, uređenje interijera, tehnička oprema garantiraju kvalitetnu uslugu, a njegujući dugogodišnje odlične kontakte s predstavnicima medijima, Laurus dan osigurava kvalitetne PR aktivnosti u svrhu jačanja reputacije i prepoznatljivosti proizvoda, usluga ili brendova, te prezentaciju istih ciljnim javnostima.