O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Predstavljanje Veuve Clicquot-a, ekskluzivnog svjetskog šampanjaca

Predstavljanje Veuve Clicquot-a, ekskluzivnog svjetskog šampanjaca

Agencija LAURUSDAN potpisuje kreativno vodstvo, produkciju i pr za event Veuve Clicquot

Veuve Clicquot, ekskluzivni svjetski šampanjac iz koji datira iz 18 stoljeća, predstavljen je ekskluzivnim partyjem održanom u čarobnom vrtu Hrvatskog muzeja arhitekture.

U jedinstvenom okusu uživali su poslovni ljudi, profesionalci u vinskom biznisu i osobe iz javnog života. Uz domaćine večeri Gordana i Jasnu Mohor te Vladu Šuška, bili su tu i voditeljica Barbara Kolar, glumica Ecija Ojdanić, voditeljica Iva Šulentić, poznata zvijezda hrvatskog kulinarstva Ana Ugarković i mnogi dugi.

Renata Sabljak na eventu Veuve Cliquot-a

Posebna gošća večeri bila je glumica i pjevačica Renata Sabljak koja je glazbenom točkom iz mjuzikla Cabaret oduševila goste, a Tango Appassionato, predvođen Josipom Novoselom, tijekom vrtne zabave svojom je glazbom podsjetio na vrijeme ludih 20-ih godina.

Gordan Mohor, Renata Sabljak, Jasna Mohor i Vlado Šušak

Domaćin večeri Gordan Mohor iz tvrke Miva zahvalio je uzvanicima na dolasku i nazdravio najpoznatijim šampanjcem na svijetu. ,,Zadovoljstvo nam je što večeras predstavljamo Veuve Clicquot, koji u ponudi Miva Galerije vina zauzima posebno mjesto, a njegova zlatna boja idealna je da nazvravimo jeseni koja je pred nama, dodao je Gordan Mohor.

Tango Appassionato

Ana Ugarković, Barbara Kolar, Ecija Ojdanić

Uzvanici su imali prilike kušati Veuve Clicquot Ponsardin brut, zlatno žute boje i ugodnog mirisa koji u početku podsjeća na voće i suho grožđe, potom na vaniliju, a kasnije na brioše. Gosti su se složili kako Veuve Clicquot Ponsardin predstavlja idealnu ravnotežu između finoće i energičnosti.

Mario Kovačević, Renata Sabljak i Iva Šulentić

Veuve Clicquot šampanjac utjelovljuje suvremenost i stoljetnu tradiciju s posebnim naglaskom na kvalitetu koje je prepoznata diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.