O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Srebrna kolekcija inspirirana prirodom u ponudi zlatarnice i srebrnarnice Prahir

Srebrna kolekcija inspirirana prirodom u ponudi zlatarnice i srebrnarnice Prahir

Ljeto je idealno vrijeme da svoje odjevne kombinacije upotpunite motivima iz prirode. Okosnicu ženstvene i glamurozne kolekcije nakita koji je u ponudi zlatarnice i srebrnarnice Prahir čini ono naljepše iz prirode: cvijeće i leptiri.

Zlatarnica Prahir, osim vjenčanog prstenja namijenjenog budućim mladencima, ovoga ljeta predstavlja i vrhunski srebrni nakit koji će zadovoljiti i najzahtjevnije pripadnice nježnijeg spola. Naušnice, prstenje i privjesci ukrašeni motivima uz prirode uklopit će se u sve ljetne odjevne kombinacije, a one najjednostavnije učinit će glamuroznima.

Moderan i zanimljiv nakit upotpunjen je dekorativnim kamenjem ljubičaste, tirkizne i bijele boje, dok će hrabrim večernjim kombinacijama dašak glamura dati kamenje crne boje. Modni dodaci u ponudi zlatarnice i srebrnarice Prahir izrađeni su od kvalitetnih materijala, a brojne poklonice mode uživat će u maštovitom dizajnu.

Kolekcija nakita inspirirana prirodom dostupna je u prodajnom prostoru zlatarnice Prahir u Velikoj Gorici (Zagrebačka 57), te u poslovnici Prahir silver (Zagrebačka 56). Sve dodatne informacije moguće je pronaći i na www.prahir.com