O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Svečana proslava 10. obljetnice djelovanja Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore održane u srijedu 30.10. u MSU-u

Svečana proslava 10. obljetnice djelovanja Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore održane u srijedu 30.10. u MSU-u

Laurusdan za klijenta Njemačko-hrvatsku indusrijsku i trgovinsku komoru potpisuje produkciju eventa i odnose s medijama povodom obilježavanja 10. obljetnice djelovanja Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u hrvatskoj.

Muzej suvremene umjetnosti

Komora je dio svjetske mreže njemačkih vanjskotrgovinskih komora sa 120 ureda u 80 zemalja diljem svijeta, a podržava ju Njemačko savezno ministarstvo za gospodarstvo i tehnologiju. U Njemačkoj usko surađuje s industrijskim i trgovinskim komorama te zainteresiranim gospodarskim udrugama i agencijom Germany Trade nad Invest.

U sklopu proslave, dodijeljena je i Inovacijska nagrada AHK koju je uručio NJ.E. Hans Peter Annen, Veleposlanik Savezne Republike Njemačke u Hrvatskoj. Nagrađena je tvrtka Entsorgungsverband Saar, a nagradu je preuzeo dr. Heribert Gisch, predsjednik Uprave EVS-a.

Ivan Vrdoljak i Tamara Obradović Mazal

Uzvanicima su se obratili predsjednik Komore dr. Dino Dogan, zamjenik generalnog direktora Udruženja Njemačkih industrijskih i trgovinskih komora, dr. Volker Treier te ministar gospodarstva Republike Hrvatske Ivan Vrdoljak.

Proslavu 10. obljetnice rada AHK dolaskom je podržala i izaslanica predsjednika RH,  te brojni drugi iz gospodarskih i političkih krugova.

Hrvoje Kresić i Antonija Stupar Jurkin