O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Svjetski prvak u ronjenju na dah Goran Čolak snimio kampanju za tvrtku Solgar

Svjetski prvak u ronjenju na dah Goran Čolak snimio kampanju za tvrtku Solgar

Aktualni svjetski prvak u ronjenju na dah, Goran Čolak, na olimpijskom bazenu Terme Tuhelj snimio je kampanju za proizvode tvrtke Solgar.

Hrvoje Lisak,direktor marketinga tvrtke Sogar izjavio je: «Sa zadovoljstvom mogu istaknuti kako se naša suradnja s Goranom Čolakom kontnuirano razvija i Goran je postao pravi ambasador Solgara».

Čolaka su najviše oduševili proizvodi Solgar multi nutrient formula, Solgar Vitamin C 500 te Solgar Advanced Antioxidant. Svjetskom rekorderu koji pod vodom bez zraka može biti gotovo devet i pol minuta, za postizanje nevjerojatnih uspjeha zasigurno pomažu dodaci prehrani Solgar.Multi nutrient formula namijenjena je sportašima, ali i aktivnim ljudima mlađe i srednje dobi kao pomoć pri svakodnevnim fizičkim naporima i kod stresa uzrokovanog modernim načinom života. Solgar multi nutrient formula donosi organizmu potrebne vitamine i minerale, a njegov se učinak očituje u povećanoj otpornosti na stres i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Solgar Vitamin C 500 za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C koji ima neophodnu ulogu u očuvanju zdravlja krvnih žila, kože i sluznice.

Solgar Advanced Antioxidant jedinstvena je kombinacije vitamina, minerala i biljnih ekstrakata snažnog antioksidativnog djelovanja. Solgarov Antioxidant pomaže u obrani organizma od štetnih čimbenika poput sunčevog zračenja, pušenja, onečišćenja iz okoliša, nezdrave prehrane i loših zdravstvenih navika. 

Tvrtka Solgar vodeći je svjetski autoritet u nuticionističkoj znanosti i proizvodnji dodataka prehrani, a sve s krajnjim ciljem unapređenja općeg zdravlja. Kvaliteta Solgarovih proizvoda dodatno je dokazana činjenicom da ih i vrhunski sportaš poput Gorana Čolaka koristi.