O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Tvrtka Sensilab predstavila proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin

Tvrtka Sensilab predstavila proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin

Urifar je proizvod namijenjen svima koji imaju problem s upalama mjehura i ponavljajućim infekcijama te  zbog toga često koriste antibiotike. «Urifar sadrži prirodni sastojak D-manozu koji je odgovoran za vrlo brzo djelovanje i već u roku od 30 minuta olakšava pacijentu vrlo neugodne simptome te ekstrakt nara koji ima prirodan antibiotski učinak prema različitim bakterijama», na predstavljanju je istaknula prof. dr. sc. Višnja Škerk, spec. infektolog iz Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

Sensilab Urifar u vrlo kratkom roku olakšava pacijentu neugodne simptome i dostupan je u obliku vrećica sa zrncima za pripremu napitka, a preporučava se koristiti kao dodatak uz antibiotsku terapiju, kod povremenih upala donjeg urinarnog trakta i kao pomoć pri sprječavanju ponavljajućih upala i infekcija.

U drugom dijelu predstavljene su kapsule i kozmetički proizvodi Sensilab Cerin koji pružaju efikasnu njegu problematičnoj koži sklonoj aknama. Prim. dr. sci. Jasna Lesić osvrnula se na činjenicu kako se akne javljaju ne samo u tinejdžerskoj dobi, nego predstavljaju problem i velikom broju odraslih osoba pa stoga treba odabrati pravi način za njihovo tretiranje. Liniju Sensilab Cerin predstavila je mag. med. biochem. Roberta Strašek Soviček te naglasila da linija Cerin obuhvaća kapsule koje sadrže prirodni proteinski kompleks koji na kožu djeluje antibakterijski, antiupalno i antioksidativno te kozmetičke proizvode: Cerin gel za čišćnje, njegujući kremasti gel i Cerin gel za sušenje prištića. 

Tijekom predstavljanja obratila se i dr. stom. Martina Diminić Smetiško: „Izuzetno mi je drago što se tvrtka Sensilab predstavila hrvatskom tržištu upravo proizvodima Urifar i Cerin. Svakako bih željela napomenuti da Sensilab nudi i široki izbor dodataka prehrani i hrane za posebne medicinske potrebe. Drago nam je da će ti proizvodi biti od sada dostupni i hrvatskim potrošačima. Dakako, važna nam je i suradnja s liječnicima i farmaceutima koji pacijentima mogu najbolje preporučiti proizvod za određenu tegobu ili bolest».