O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > U čarobnom ambijentu Hotela Bellevue, Mali Lošinj, predstavljena je svjetska kozmetička inovacija Bubble Pure Air

U čarobnom ambijentu Hotela Bellevue, Mali Lošinj, predstavljena je svjetska kozmetička inovacija Bubble Pure Air

Umirujuća atmosfera profinjenog luksuza bila je idealna za predstavljanje avangardne inovacije u svijetu wellnesa, Natura Bisse Bubble Pure Air. Natura Bisse Bubble Pure Air novi je koncept njege lica i tijela koji se odvija u zračnoj kapsuli dok se udiše 99,95% čisti zrak.

BubblePureAir-HotelBellevue 

Pružajući novu generaciju SPA iskustva, SPA Klinika Hotela Bellevue, Mali Lošinj, pridužila se najelitnijim svjetskim spa centrima i predstavila Bubble Pure Air. A da je ovaj mjehurić svježeg zraka postao prava „zvijezda“, svjedoče promocije na svim važnim festivalima filma, uključujući ceremonije dodjele Oskara.

Zrak koji se upuhuje u kapsulu oslobođen je virusnih, bakterioloških i alergenih čestica, a istraživanja potvrđuju da tretmani rađeni u tim uvjetima imaju snažnije i dugotrajnije djelovanje. Stoga ne čudi da su časopisi Harpers Bazaar i Vogue proglasili Natura Bisse Bubble Pure Air najpoželjnijim aktualnim konceptom njege.

BubblePureAir u Hotelu Bellevue

Njega i opuštanje u Bubble Pure Air kapsuli, uz predivan SPA vrt i bazen u kojem se nalazi kristalno čista morska voda, izvor zdravlja lošinjske prirode, odmor čine vrhunskim doživljajem.

-
PR aktivnosti i produkcija fotografija za tvrtku Majur Hotelski servisi