O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > U Muri predstavljene nove modne kombinacije za ljeto

U Muri predstavljene nove modne kombinacije za ljeto

Nove kolekcije ovog poznatog branda predstavljene su u prodavaonici Mura u strogom centru u Zagreba, u Gundulićevoj 15.

„Mura je već sezonama prepoznata od dama iz poslovnog života jer su elegancija, vrhunski materijali i izrada, te svježina boja i modela zasigurno dobitna kombinacija dobro odjevene poslovne žene. To je ono što Mura nudi i ove sezone“, istaknula je Tamara Škrlec, direktorica Mure Zagreb.

Predstavljanju ljetne kolekcije Mure odazvale su se i poznate dame: mr. sc. Helena Štimac Radin, predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH, Morana Paliković Gruden, potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba,  life & business coach Tatjana Divjak, glumica Mila Elegović, direktorica marketinga Opel Hrvatska Marija Perković te poznati estetski kirurg doc. dr. sc. Aleksandar Milenović. 

Proljetno – ljetnu kolekciju Mura karakterizira bezvremenska elegancija koja se isprepliće s mladenačkom razigranošću. Malom modnom revijom predstavljene su tri odjevne kombinacije. U prvom izlazu modela dominirale su crna i bijela boja koje predstavljaju idealne komade odjeće za svakodnevne poslovne izazove. U drugom su izlazu predstavljene casual kombinacije za nadolazeće ljeto u morskim bojama - crvenoj i plavoj. U posljednjem izlazu Mura je predstavila i dvije odjevne kombinacije od svile za svečane prilike.

Inovativnost tehnologija, kreacija, kvaliteta materijala, vrhunski dizajn s ciljem zadovoljenja želje za eksluzivnošću, karakteristike su koje Mura nudi poslovnim ženama, ali i svima onima koji njeguju individualnost u odijevanju.