O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > U Zagrebu održan simpozij "Sportske ozljede" pred 400 liječnika i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske

U Zagrebu održan simpozij "Sportske ozljede" pred 400 liječnika i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske

Laurus dan za klijenta Akromion potpisuje PR i promociju 

Simpozij „Sportske ozljede“ u organizaciji Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion održan je u Zagrebu za preko 400 liječnika obiteljske medicine, fizijatara, ortopeda i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske

Predavači na simpoziju „Sportske ozljede“ u organizaciji Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion

Na simpoziju je istaknuto: Smatra se da je sportaš potpuno rehabilitiran tek nakon jedne cijele uspješno završene sezone, a najvažniji rizični faktor u nastanku ozljede je prethodna ozljeda. Te da su sportske ozljede česte i u općoj populaciji, a do njih može doći prilikom izvođenja različitih aktivnosti, od šetnje i planinarenja, do velikih fizičkih napora.

U Zagrebu održan simpozij

Specijalna bolnica Akromion već nekoliko godina organizira simpozije kako bi stručnoj javnosti prenijeli spoznaje o novim dijagnostičkim i terapijskim postupcima. Dr. sc. Denis Tršek, specijalist ortopedije na samom je uvodu  istaknuo kako je tema „Sportske ozljede“  izazvala iznimno velik interes.

Na ovogodišnjem simpoziju sudjelovalo je preko 400 liječnika obiteljske medicine, fizijatara, ortopeda i fizioterapeuta. Tema simpozija „Sportske ozljede“ veoma je važna jer su ovakve vrste ozljeda vrlo česte i ne moraju se nužno dogoditi samo sportašima, istakunuto je na simpoziju uz napomenu da je povratak u sport moguć kada sportaš mentalo i fzički zaboravi operaciju.

Sportske ozljede česte su u općoj populaciji, a do njih može doći prilikom izvođenja različitih aktivnosti, od šetnje i planinarenja, do velikih fizičkih napora.