O agenciji

Naslovna > O agenciji > Iz produkcije > Zajednička promocija šampanjca Moët Rose Imperial i toaletne vode Guerlain La petite Robe noire

Zajednička promocija šampanjca Moët Rose Imperial i toaletne vode Guerlain La petite Robe noire

Ružičasta priča dvaju svjetskih brendova - šampanjca Moët Rose Imperial i toaletne vode Guerlain La petite Robe noire

U parfumeriji Douglas, u centru Zagreba, u organizaciji PR agencije Laurusdan održana je zajednička promocija šampanjca Moët Rose Imperial i toaletne vode Guerlain La petite Robe noire.

Jasna Mohor i Vanda Winter

 

Vrhunski okus šampanjca Moët Rose Imperial i očaravajući miris toaletne vode Guerlain La petite Robe noire izvrsno se nadopunjuju. To su prepoznale i brojne dame koje su uživale u ružičastom svijetu francuskog šika, uz čašu šampanjca i poznati miris. U voćnim aromama šampanjca Moët Rose Imperial uživala je i naša poznata kazališna glumica i pjevačica, Vanda Winter. Priliku je iskoristila i za upoznavanje s Guerlain novitetima i praktičnim make-up trikovima. „S obzirom da su Guerlain proizvodi redovito u mojoj torbici, oduševila me zanimljiva kombinacija sa šampanjcem“, rekla je Vanda Winter. Luksuz je ono što povezuje Moët&Chandon i Guerlain. Osim toga, ova dva simbola elegancije dio su grupe Louis Vuitton Moët Hennessy, koja objedinjuje više od šezdeset prestižnih brendova.

 

Vanda Winter